rAz^worlD

iti ziC mAi tArziu...




Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit.

Los Angeles Times, BBC, New York Times si Associated Press au confirmat pana acum moartea regelui pop.

Potrivit Los Angeles Times, artistul nu mai respira atunci cand paramedicii au sosit la resedinta sa din Los Angeles. Im ambulanta, Jackson a fost resuscitat. Potrivit unuia dintre fratii sai, Michael s-a prabusit in locuinta sa, iar cand paramedicii au ajuns la el nu mai respira.

Jackson avea programata o serie de 50 de concerte la O2 Arena din Londra, care ar fi trebuit sa aiba loc intre 13 iulie anul acesta si martie 2010.

Artistul a locuit in ultimele doua luni in Los Angeles, unde a facut repetitii si s-a pregatit pentru show-urile mult asteptate de fani.

Michael Jackson s-a nascut in 29 august 1958. Supra-numit si Regele Muzicii Pop, a fost al saptelea membru al familiei Jackson.

In clipul de mai jos, se observa clar calitatea si imaginatia de care Michael a dat dovada intotdeauna, traind muzica, transpunand starea specifica a piesei intr-un dans complementar cu piesele:

CE FEL SE PUTEA MISCA OMU ASTA...SI CE IN STIL CANTA..:|


CAT DE MULT MI-AM DORIT SA IL MAI AUD ODATA CANTAND....MEREU TRESAREAM KND AUZEAM LA TV DE EL...SI DE CONCERTELE CARE AVEA SA LE AIBA..DAR ACUM..S-A DUS..:(..DOAMNE CAT DE RAU IMI PARE....:(....R.I.P MICHAEL JACKSON....U WILL ALWAYS REMAIN IN OUR MIND...WE WILL NEVER FORGET U...:(:(:(:(:(:(:(

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics


Get your own Digital Clock

free counters