rAz^worlD

iti ziC mAi tArziu...

Culmea tupeului: Hotii au furat camerele de luat vederi din sediul politiei
Nu numai la noi, ci si pe alte meleaguri, politistii sunt tinta glumelor si bancurilor de tot felul. Asa, de pilda, stau lucrurile in Cehia, unde o intamplare tragicomica i-a facut pe vajnicii aparatori ai ordinii publice sa fie tinta preferata a ironiilor presei. Aceasta s-a intamplat dupa ce persoane ramase deocamdata neidentificate asu reusit sa fure cele trei camere de luat vederi care strajuiau itrarea unei sectii de politie din Praga.
"Hotii au dat dovada de multa dibacie, pentru ca nu-i un lucru usor sa demontezi o camera montata la 3 metri inaltime, iar modul cu care au actionat ramane un mister", scrie cotidianul "Nova".
Curios este insa faptul ca, desi camerele de luat vederi care supravegheau strada din fata sectiei de politie erau conectate la monitoare aflate in interiorul cladirii, si monitoarele supravegheate in permanenta, politistii nici macar nu si-au dat seama ca imaginile lipsesc! Disparitia camerelor a fost sesizata abia dupa trei zile de catre angajatii firmei care asigura intretinerea si buna functionare a dispozitivelor electronice de supraveghere. Facuti cu ou si cu otet de catre presa ceha, oamenii legii s-au aparat prin vocea purtatprului de cuvant, Eva Brozova, care a spus:
"A fost o greseala de neiartet, dar sa nu uitam ca a gresi e omeneste!" Si, cum ar fi zis Garcea nostru, "si politistii e oameni", nu?...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails

Glitter Text
Make your own Glitter Graphics


Get your own Digital Clock

free counters

Blog Archive